dilluns, 12 de gener del 2009

júpiter a aquari

de totes les coses i cosetes bones i taltal que estan passant aquests dies que corren, una de les que evidentment volem destacar és l'entrada de júpiter al signe d'aquari.
degut a la distància a la que està del sol, júpiter triga uns dotze anys en completar la seva òrbita completa al voltant del gran astre, de manera que des de la terra acostumem a veure'l durant un any sencer a cada signe.
així, el passat dia 5 de gener, regalito de reyes, júpiter va entrar al signe d'aquari, on s'hi quedarà tot un bon anyet complet.
i clar, l'entrada d'un planeta com júpiter al signe d'aquari, significarà un subidón important en la paulatina entrada a l'era d'aquari que s'està produïnt de forma lenta i gradual.
se l'anomena el gran benèfic, a júpiter, i després del sol és un dels jefazos del zodíac. la seva influència sempre és positiva, festiva i optimista. la seva entrada a l'obert signe d'aquari hauria de significar una injecció de tolerància en els nostres estats, ajudant-nos a deixar-nos guiar per les intuicions i provocant-nos una gran necessitat d'ajudar als altres. ens pot fer ser més justos i considerats, estant més sociables, estudiosos i originals.
l'era d'aquari va avançant imparable pel planeta terra, i cada cop que un planeta apareix per aquest signe de llibertats no és sinó un pas més en la impressionant nova era que s'acosta, i pot ser que cada cop estigui més present del que suposem...

altres canvis importants que s'han produït recentment són l'entrada de venus a peixos el dia 3 de gener, fet que ens hauria de fer sentir més compassius, a la vegada que romàntics i sensibles. també ens podem notar més intuïtius i creatius.

per la seva banda, mart es passeja per capricorn i ens aporta organització, tot i que també podem sentir-nos dominants i orgullosos. tot i així ens impulsa a raonar i a esforçar-nos per aconseguir el que volem

quien más, quién más...

mercuri està a aquari, com júpiter, i just avui s'ha posat retrògrad, així que ja ho sabeu, tot s'alenteix una miqueta, com cada cop que aquest planeta es posa retrògrad. la cosa bona és que tornarà a creuar-se amb júpiter i a entrar a capricorn, on es tornarà a posar directe el dia 1 de febrer.
fins llavors, aconsellem paciència, especialment als signes que més estan notant l'entrada de plutó a capricorn: a part del mateix capricorn, és clar, aquests són àries, cranc i balança, que poden estar sentint que cada oportunitat pot ser la última, com si ja no s'hi valgués perdre més trens, perquè no està tan clar que darrere en vindran més,

i no sé què més volíem dir però ho anirem deixant aquí, que la plena va ser forteta però més heavy va ser la última nova, la del 27 de desembre passat, que déunidó...
ara ja decreix i serà nova de nou el dia 26 de gener, dos quarts de vuit del matí, al signe justament, i benaventurat, d'aquari.

feliç doncs, dos mil nou!
bravo, bravo!!

2 comentaris:

lia ha dit...

gracies doctor.

jordi cerdanya ha dit...

el doctor ho té molt clar, pero els neòfits,ens fem un embolic i no en traien l'aigua (d'aquari) gaire clara.

de totes maneres està molt ben explicat