dijous, 5 de març del 2009

més cartes



bueno, he canviat algunes cosetes, vaig provant i fent experimentetes.
el que passa és que no sé si em deixa introduïr la clau, vaig a provar-ho:

veus? no em deixa...
bueno, és igual, ja trobaré la manera. fins que ho aconsegueixi, aquí us deixo això.
ja veieu que el sol ja ha entrat a peixos, on s'estarà fins el dia 20 a les 12h44', moment en que farà la seva entrada a àries, donant pas a l'inici de la primavera, i de l'any astrològic també.
ja sabeu que fa un meset venus ja hi va arribar, a àries, causant aquesta pre-primavera que sempre protagonitza un planeta o altre.
sapigueu però que venus es posa retrògrad el dia 6 de març, fet que farà que torni a entrar a peixos l'onze d'abril, per tornar-se a posar directe el diset del mateix mes, i tornant a ingressar a àries el dia 24. d'abril,clar.
què més?

mercuri ja s'ha envalat, i va adelantar a júpiter el 24 de febrer i a mart el 2 de març. avui mateix, dia 5 de març, ha superat a neptú, ancorat com està aquest als últims graus d'aquari, i arribarà a peixos el dia 8 de març mateix.
tot i així no tindrà temps de pillar al sol abans de que aquest arribi a àries, ja que ell, mercuri, no ho farà fins al 25 de març, però llavors sí, allà als primers graus d'àries es produïrà una triple conjunció entre venus, que venia retrògrad després d'un parellet de mesos a àries, el sol, i mercuri, acabats aquests dos d'arribar a la primavera... i en quadratura tots tres amb plutó, afincat aquest últim als primers graus del seu nou domicili, capricorn.

per cert, actualment el sol s'està acostant a urà, als finals de peixos, i faran conjunció exacta el dia 13 de març de matinada. aquesta conjunció ens pot fer sentir segurs de nosaltres mateixos i imaginatius, amb ganes de llibertat personal, i un xic excèntrics fins i tot, vigilem de no obstinar-nos massa en les nosres dèries, que saturn, des de l'altra banda del zodíac, a verge, ens pot fer estar radicals i dràstics, tot i que també pot provocar que etiguem més artistes.

a crear doncs penya, que som tots uns creatius!
i a lo que salga!!
salute per tothom!!!

1 comentari:

lia ha dit...

ja se nota ja la pre-primavera, la gemma blat s'equivocava de totes totes l'altre dia...es confonia d'un mes. molt boniques les cartes, s'entenen molt be. gracies doctor.