dimarts, 15 de setembre del 2009

que s'acaba l'estiu!

tiu saco tiu...
sí, ja s'acaba, és així
la cosa serà exactament el dia 22 de setembre a les 23h19', moment en que el sol ingressarà al signe de Balança donant pas a l'inici de la tardor d'aquest 2009.

abans, però, tindrem aquesta última setmana d'estiu protagonitzada per una lluna nova a Verge en conjunció no només amb el sol, com en cada lluna nova, sinó també amb saturn, triple conjunció bastant heavyola que pot provocar diveres coses o cosetes.

per exemple, la unió de sol i saturn, i més en el signe de la verge, ens pot fer estar treballadors i sèrius, com es diria seriosos per dir-ho correctament, i amb la ment concentrada en una única idea, intentant basar-nos en la nostra experiència a l'hora d'actuar. Tot i així també pot provocar-nos algun tipus d'angústia personal o capficació emocional. Clar, perquè a més la lluna també s'apunta a la festa, i aquest fet pot causar certa falta de perspectiva, fent-nos veure una sola cara de la qüestió. Però ens aportarà força de voluntat, això sí, i remarcarà l'emfasi en les qualitats d'una bona feina ben feta i treballada.

per donar més dates concretarem que la primera conjunció exacta serà la del sol amb saturn el dia 17 a les 20h22' i le'ndemà dia 18, la lluna els visitarà, ajuntant-se amb saturn a les 19h17' i amb el sol a les 20h44'

com bé sabeu aquesta conjunció sol-lluna és el moment de la lluna nova, moment en què aquesta acaba de decréixer i replegar-se i comença a créixer lentament, bon moment per a la neteja i el recomençament de'tapes.

a part dels verge, signe on es produïra aquesta triple conjunció, els altres signes de terra, capricorn i taure, també notaran aquests efectes; i pot ser que els gèminis i els sagitari en notin les parts més negatives i neguitoses.
no us preocupeu en excés i recordeu que a partir del dia 22 l'entrada del sol a balança dóna pas a l'estació de la tardor i donarà força als signes da'ire i de foc.

dit això i tot això, no ens queda res més que demanar disculpes un cop més per la gran extansió de temps transcorregut entre l'última vegada en que es van donar explicacions i informacions, expressar el perdó al que volem ésser sotmesos des de l'equip del doctor sotracs, degut a aquest llarg viatge per les immensitats dels congressos astrològics de wisconin, londres i michigan, entre d'altres...

gràcies, i fins aviat rupestres!!

2 comentaris:

Srta.Molins ha dit...

Vull agrair profundament al Dr.Sotracs i al seu equip per fer-nos partícips una vegada més de les seves sempre instructives coneixences astrològiques.
I afegir, que tot i que es veritat que l’espera ha estat llarga i en ocasions feixuga, la recompensa ha complert sobradament les expectatives d’aquesta humil seguidora.

Gracies

lia ha dit...

moltes gràcies doctor, la veritat és que ja estàvem una mica ansiosos d enoticies astrològiques, i sobretot preocupats per la seva llarga absència, tot i que sent un home de món com vosté és totalment comprensible. vigili amb els viatges a la velocitat d ela llum... un cop més, gràcies per la informació doctor. ara entenc més coses!