dimecres, 30 de setembre del 2009

tardor

sí, el passat dia 22 de setembre (o la passada nit 22 de setembre, potser hauria de dir, perquè va ser a les 23h20') el sol va entrar al signe de balança, produïnt-se aquest equinocci de tardor que marca el canvi d'estació.

A més ho va fer com a líder destacat en solitari, ja que tot just dos dies abans havia adelantat a mercuri que venia retrocedint, després d'haver tret ja el cap a balança cap a finals d'agost, posant-se retrògrad un cop entrat el setembre, i re-ingressant a virgo el dia 18, per ser adelantat al cap de dos dies pel sol, que com dèiem es posava líder amb aquest avançament i proclamava l'arribada de ple de la tardor d'aquest 2009.

amb mercuri retrògrad durant més d'un mes podem haver notat que ens faltava una mica d'agilitat mental i facilitat a l'hora de trobar la paraula exacta que busquem. Allò que et quedes com encallat dient "com es diu... ara no em ve la paraula..."
sí, sempre passa quan mercuri està retrògrad, i també causa una certa lentitud en l'esdevenir dels fets, sembla com que les coses s'encallen i no acabem d'avançar cap on tocaria. Sàpiguem però que ja des del 29 de setembre mercuri s'ha tornat a posar directe i aquest fet pot fer que es desencallin algunes d'aquestes cosetes que semblava que no acabaven d'arrencar.
mercuri arribarà a balança el dia 10 d'0ctubre, fins llavors es passejarà pels últims graus de virgo, on farà conjunció amb saturn el dia 8, conjunció aquesta que tot i que ens pot posar lleugerament melancòlics i fins i tot pessimistes, també ens pot aportar serietat i lògica en el nostre obrar, sentint-nos precisos i responsables.

Evidentment els verge són els que més ho notaran, així com els altres signes de terra, taure i capricorn, i potser els gèminis i els sagitaris en poden rebre els efectes més desafavorables. també els peixos, que estan en oposició a verge i els arriba tot aquest pes dels astres que es mouen per l'altra banda del zodíac

sí, perque per la seva banda venus també ha entrat a virgo, va ser el dia 20 de setembre, i s'hi pasejarà fins al 14 d'0ctubre, moment en que entrarà a balança, omplint els natius d'aquest signe d'amor, bellesa i ganes d'estimar. El dia abans, però, haurà fet la seva conjunció amb saturn, conjunció aquesta que pot refredar els nostres sentiments...

mart segueix distanciat, a cranc, quedant-se rezagado un cop més en aquesta carrera astrològica que protagonitzen sol, mercuri, venus i mart, els quatre astres que estan a una distància similar i que acostumen a tenir una velocitat semblant, són les planetes que anomenem del primer grup.

al segon grup hi pertanyerien júpiter i saturn, que com sabem estan afincadíssims, el primer a aquari, on es quedarà de moment fins ben entrat el 2010, i l'altre atravessant els darrers graus de verge, on ha estat durant dos anys, i preparant-se per despedir-se'n, ja que el proper 29 d'octubre el planeta dels anells i la serietat farà el seu ingrés a balança, on s'estarà durant uns dos anyets aproximadament. Preparados, perquè amb plutó, apalancadíssim als primers graus de capricorn, quan saturn entri a balança es formarà una quadratura exacta que pot durar uns quants dies i que pot causar certa impaciència en els nostres tarannàs.

al tantu, doncs, amb tot plegat!

i prevenidos para este octubre, que está lleno de cosas raras i bonitas que nos van a hacer reir y sonreir con ganas, aun sin saber a veces los motivos

amáos tanto!!

ah, sí, la lluna, és cert, ja me'n descuidava, serà plena a àries el diumenge 4 d'octubre a les 8h10' del matí, fins aleshores haurà atravessat el signe dels peixos durant dos dies i mig, creixent i creixent, per acabar explotant com dèiem en el cardinal signe de foc on s'estarà fins dilluns a mitja tarda, moment en que entrarà ja minvant a taure, etc, etecé i etcètera...

sou bones persones i sabeu
no us en oblideu!

1 comentari:

lia ha dit...

molt bon resum de la situació actual, prevenidos para cambio!