dijous, 15 d’octubre del 2009

quadratura saturn-plutó

mentre la lluna decreix i decreix, empetitint-se per moments fins a desaparèixer, arribant a ser nova i començant a créixer de nou, cosa que passarà el proper diumenge a les 07h33'...
mentrestant d'altres coses i coses estan passant amb els astres...

per exemple, la quadratura de saturn amb plutó, aquest darrer instal·ladíssim als primers graus de capricorn, l'altre acabant d'atravessar els últims graus de verge, però formant ja l'angle de quadratura amb el minúscul plutó que ens provoca tota aquesta sèrie de neguits i angoixes, tot i que la quadratura encara no ha arribat a ser exacta.

abans que això passi, saturn haurà d'ingressar a balança, cosa que passarà el proper 29 d'octubre, i l'endemà mateix, divendres 30, serà el punt culminant d'aquesta creixent tensió que ja s'ha començat a respirar i que seguirà en augment fins el moment d'aquest angle exacte de 90º.
ah, però la tensió ja fa uns dies que s'ha començat a notar, sí...
però no només perquè saturn ja ha iniciat la quadratura, sinó perquè tant mercuri com venus també han entrat a balança i s'han quadrat amb elpoderós plutó, com dèiem instal·ladíssim als primers graus de capricorn.

clar, plutó al començament de l'hivern, i aquest parell de planetes, perseguint al sol, recorrent els graus del principi de la tardor...

la quadratura exacta de mercuri amb plutó va ser el dia 10, i la de venus el dijous 15, de manera que a partir d'ara es començaran a calmar algunes de les tensions relacionades amb les quadratures d'aquests dos planetes amb el profund plutó, que ens podien provocar pessimisme, un cert desequilibri mental, alguna inhibició psicològica, exigència i fins i tot ganes de portar la contrària perquè sí.

aprofitem ara per expressar-nos francament sense oblidar el tacte i la diplomàcia, intentant arribar a acords clars en les nostres situacions.

marte, per la seva banda, ingressarà a leo el dia 16 d'octubre a les 17h32'
aquest fet ens farà estar apassionats i generosos, amb ganes de diversió i al mateix temps dinàmics e imaginatius

demostrem-ho doncs, i que n'aprenguin!

bona salut per tothom!!

1 comentari:

lia ha dit...

serà cabrón aquest plutó!! no si ho aguantaré, vint anys tenint-lo a casa...ens poden portar a pessimismes extrems...espero saber portar-ho! salut!