dijous, 29 d’octubre del 2009

saturn a balança

per la distància a la que es troba del sol (uns 1400 milions de km), saturn triga gairebé 30 anys en completar la seva òrbita al voltant del gran astre, cosa que fa que s'estigui uns dos anyets en cada signe zodiacal.
ara s'acaba de passar dos anys a verge, i just el 29 d'octubre a les 18h08' ha ingressat al signe de balança, on s'hi quedarà un bon parell d'anys més.
amb saturn a balança pot produïr-se un període de responsabilitat i disciplina, amb serietat i exigència, tot i que sense deixar d'estar agradables, filosòfics, i amb un elevat sentit de la justícia i la imparcialitat. Estarem diplomàtics i sabrem treballar en equip, sentint-nos més a prop de la cooperació que de la competició. Serem raonables, però vigilem aquests primers dies que plutó des de capricorn li tocarà una vica el voraviu al seriós i responsable saturn i com ja hem comentat anteriorment poden saltar algunes xispes.
o guspires!

por su lao, mercuri ha seguit al sol en el seu ingrés a escorpí, i ja són dos els astres en aquest territori zodiacal. Mercuri a escorpí ens pot fer estar incisius, crítics, i fins i tot escèptics, estant molt convençuts de les pròpies idees. També ens sentirem enèrgics i amb profundiat mental...

i preparats per la lluna plena del dilluns 2 de novembre a taure a les 20h14'
serà la hòstia això!

1 comentari:

lia ha dit...

doctor, que ens passara amb aquest pleniluni de final de decada...??? estem una mica preocupats, sap...