dimecres, 26 de maig del 2010

lluna plena en dijondres... i urà a àries!

sí, tal com estava anunciat, la lluna serà plena la matinada de dijondres 27-28 de maig a la 01h07' al signe de sagitari, fent a aquesta hora la opsició exacte amb el sol, que ja transita fa uns dies pels primers graus de gèminis.

al produir-se el pleniluni en l'eix gèminis-sagitari sentirem ganes de comunicar-nos vivament i fins i tot de filosofar, trobant-nos donant voltes a les coses i argumentant els nostres raonaments en converses i discusions sobre qualsevol tema.

a part d'això, aquesta setmana es produeix també un fet que no volem deixar de destacar especialment, per la poca freqüència amb que es dóna.

es tracta d'urà, el planeta de les antenes, que per la distància a la que es troba del sol acostuma a quedar-se a cada signe dunrant períodes d'uns 7 anys aproximadament (ja que triga uns 84 anys en completar la seva òrbita al voltant del sol).
i curiosament està just a punt de canviar de signe.

sí, després d'una llarga estada a peixos, urà entrarà a àries la mateixa nit de dijondres, a les 03h49', de manera que divendres 28 de maig ens llevarem ja amb urà instal·lat al primevaral signe d'àries.

tot i així, ja vem comentar fa uns dies que aquesta arribada no és definitiva, és a dir, que tot just s'hi estarà uns mesos, urà a àries, ja que a principis de juliol es posarà retrògrad, cosa que el portarà a re-ingressar a peixos a mitjans d'agost, el dia 14 concretament, on es quedarà ja durant la resta de l'any.
així que la visita, com dèiem, no és definitiva, sinó d'un parell de mesos i mig, com un tastet del que vindrà ja de cara al proper 2011, quan sí que urà farà l'ingrés definitiu que el portarà a quedar-se uns 7 anys a àries.

de moment, per lo que són aquests dos mesos i mig, què significa la presència d'aquest despertador còsmic que és urà en un signe com el cardinal àries?
doncs bé, diverses coses.

urà és el planeta de l'imprevisible, representa la sorpresa i el desig de llibertat, la originalitat i el trancament amb les tradicions.
si tot això ho relacionem amb les caractrístiques d'àries, que és un signe impulsiu, iniciador, dinàmic i independent, el resultat de la barreja pot ser una cosa bastant explosiva.

estarem ingeniosos i inventius, setint-nos fins i tot enèrgics i amb ganes de trencar amb lo establert, sense por de renunciar a velles idees i mètodes que ja s'han demostrat ineficients o antiquats.
per altra banda també haurem de vigilar que no ens posem massa nerviosos i en ocasions fins i tot agressius, ja que la rebeldia sense autocontrol pot resultar imprudent i portar-nos a actituds fanàtiques.

res més, un cop dit això, no em queda res més que desitjar-vos (i -nos) una bona lluna plena i una millor entrada d'urà a àries, que segur que representarà un pas important per la lenta i paulatina arribada de la ja present era d'aquari

aúpa!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

mola, mola, moviment!!! Gràcies doctor!!!

lia ha dit...

i el pròxim dijondres...!!