dimecres, 9 de juny del 2010

atenció amb les quadratures!

sí, perquè no tot són flors i violes, clar...

a veure:
si bé l'altre dia anunciàvem l'entrada d'urà i júpiter a àries, i tot el seguit de canvis que aquesta doble entrada podia significar en les nostres actituds, també haurem d'estar alerta als aspectes que aquests planetes establiran ara al cel, és a dir, a les relacions que tindran amb els altres astres.

per exemple amb plutó, que ja porta uns mesos afincat als primers graus de capricorn, cosa que fa que ara mateix estigui fent quadratura (90º) tant amb júpiter com amb urà.
i tot i que aquesta quadratura encara no serà exacte, ja en podrem començar a notar els efectes.

d'entrada, l'angle de 90º entre júpiter i plutó reforça la rebeldia que ja vem comentar que originava la conjunció de júpiter i urà, per tant encara ens sentirem més inconformistes amb l'ordre establert i tindrem ganes de fer les coses a la nostra manera, podent arribar fins i tot a l'arrogància.
també vacilarem en els nostres estats d'ànim, passant de sentir-nos súper confiats i segurs de nosaltres mateixos a dubtar de la nostra vàlua i dels nostres codis morals.
hauríem de vigilar de no utilizar als altres en benefici propi...

a més, el fet que urà també faci quadratura amb el profund plutó, ens pot provocar incapacitat per pactar i arribar a acords raonables, ja que estarem altament idealistes i amb ganes de lluitar contra les injustícies, fins i tot arribant a no tenir en compte les opinions alienes.
vigilem que aquestes ganes de canviar el món no ens facin passar de la ratlla.

per sort, el fet que marte hagi entrat a verge fa que estigui iniciant un harmònic trígon (120º) amb aquest poderós plutó, cosa que equilibrarà una mica la cosa.
aquest aspecte ens ajudarà a utilitzar positivament la nostra energia emocional i física, i ens impulsarà a implicar-nos en coses útils, sentint-nos per aquesta banda auto-confiats i amb ganes d'ajudar els altres.

més cosetes:
el 10 de juny a les 07h41' del matí mercuri arriba a gèminis, que és un dels seus domicilis, i s'hi quedarà el 25 del present mes de juny.
amb mercuri a gèminis estarem comunicatius i amb ganes d'aprendre coes noves, les nostres ments s'agilitzen i tindrem facilitat per expressar-nos.
també podem sentir una certa necessitat de canvis i novetats i estar una mica superficials, sense penetrar en profunditat fins al fons de les qüestions.

i per la seva banda, venus abandonarà cranc el 14 de juny a les 10h50' per endinsar-se en el territori dels leo.
tot i que això serà la setmana que ve, ja podem avançar que quan venus entri a leo, a part de posar-nos més romàntics i seductors, també farà trígon amb la parella de planetes que acaben d'arribar a àries, júpiter i urà, cosa que ens farà estar imaginatius i magnètics...

però això serà ja la propera setmana...
de moment fins aquí
bones jornades i a disfrutar-la!

1 comentari:

jordi cerdanya ha dit...

Pregunta al Dr Sotracs:

Els signes astrològics, tal com els coneixem, ens afecten a tots o be solament als del hemisferi nord?
vull dir, ja que ara a l'hemisferi sud ha començat l'hivern, com funciona per aquelles latituds tot l'assumpte astral?